skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Oberta la inscripció de la Fira del Tupí de Sant Julià de Vilatorta

Oberta La Inscripció De La Fira Del Tupí De Sant Julià De Vilatorta

La Fira del Tupí enceta una nova etapa i canvia de format en la seva 12a edició.  L’engrescador projecte es presenta en format de festival del fang amb l’objectiu que es converteixi en una cita interessant i enriquidora tant per als ceramistes com per al públic en general per fer-la més atractiva i captar més visitants. I és que, a banda de la venda i exposició de peces de ceramistes i terrissers al parc de les Set Fonts, la Fira del Tupí ofereix una atractiva i variada programació de tallers i activitats creatives i participatives.

La ubicació també ha canviat i tot es podrà realitzar en un mateix indret, un espai molt agradable i recentment remodelat, el parc de les Set Fonts.

La fira s’ha previst realitzar en un sol dia, el dissabte 23 de maig de 10 del matí a 10 del vespre. Finalitzarà amb un espectacle de nit.

Fent un tomb per les parades, contemplant les demostracions o participant en les diverses activitats, es podrà gaudir del mestratge de cada ceramista i del seu món particular de creacions.

Us animem a venir a participar i gaudir de la festa de la ceràmica tots plegats!

Adjunt trobareu les condicions de participació i l’enllaç per accedir al formulari d’inscripció.

Bases de participació dels ceramistes a la 12a Fira del Tupí

Formulari d’inscripció

Back To Top