skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Evarist Navarro al Campus Escultòric

Evarist Navarro Al Campus Escultòric

El Museu Campus Escultòric de la Universitat Politècnica de València –MUCAES UPV– es considera en l’actualitat una de les majors i millors col·leccions d’escultura a l’aire lliure existents a Espanya, i única en l’àmbit universitari espanyol.

El Museu, impulsat a la fi dels anys 80, és fruit d’un creixement planificat, en el qual les peces s’han anat incorporant a través de diferents modalitats (intercanvis, compres i donacions), fins a aconseguir, avui dia, un corpus de 79 escultures de 69 artistes de rellevant prestigi internacional, amb dates de creació que abasten des del principi dels anys 60 fins a l’actualitat, de diverses temàtiques i significats, que interactuen i s’integren harmoniosament en l’entorn natural que les envolta.

A més del seu valor cultural, el Museu té una significativa intenció pedagògica i investigadora. Ofereix visites, seminaris i tallers impartits pels mateixos autors o autores, i sovint s’empra la col·lecció per al desenvolupament d’estudis i línies d’investigació.

En aquesta ocasió, presenta la seva obra escultòrica Evarist Navarro, que treballa un mur fet amb argila.

Veure vídeo

Back To Top