skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

FUTURE CERAMICS

FUTURE CERAMICS

PRESENCIAL: 1 d’abril a les 9.20 h a l’Escola de Ceràmica de Manises

 

L’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises té el plaer de convidar-vos a FUTURE CERAMICS el proper divendres 1 d’abril a les 9:20, les nostres jornades sobre tecnologia i disseny ceràmic. Tot i que són presencials i complim totes les mesures sanitàries pel Covid-19, també transmetrem l’esdeveniment en streaming. Estigueu atents a les nostres xarxes socials on facilitarem l’enllaç per al vostre visionat.

PONENTS:

Rafael Galindo. ha estat professor de tecnologia ceràmica des del 1985 fins al 2015 a l’IES El Caminàs de Castelló.

Miguel Bartolomé. Dissenyador industrial de formació, professor de disseny per vocació durant 10 anys a la Universitat Jaume I de Castelló.

Salvador Gomar. Investigador a l’àrea de sostenibilitat de l’Institut de Tecnologia Ceràmica

Fran Raya. Fundador de WITCO BRANDING dedicada a la creació de valor a: estratègia, màrqueting, disseny i comunicació.

 

PROGRAMA

09.20 h. Inauguració de la cimquena jornada de Diseño y Tecnología Cerámica al saló d’actes de l’ESCOLA D’ART I SUPERIOR DE CERÀMICA DE MANISES.
09.30h. Conferència a càrrec de Rafael Galindo, sobre les coccions en forns de lenya.
10.30 h. Conferència a càrrec de Miguel Bartolomé, de l’empresa CERÁMICA A MANO ALZADA que ens parlarà, a través d’exemples reals, sobre estratègies d’ideació i creació de productes ceràmics.
11.30 h. Coffe breack.
11.50 h. Conferència a càrrec de Salvador Gomar, investigador de l’ Instituto de Tecnología Cerámica (ITC) que impartirà una xerrada sobre sostenibilitat en la indústria cerámica.
12.50 h. Conferència titulada “Nuevos paradigmas del marketing creativo en cerámica” a càrrec de Fran Raya manager, en WITCO BRANDING

Back To Top