skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

TERRA

TERRA

Exposició col·lectiva de ceràmica – EASD Ondara a l’ACC

Del 1 al 29 de juliol de 2021

L’Associació Ceramistes de Catalunya té el plaer de presentar la seva sala d’exposicions la mostra col·lectiva de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega.

Sota el títol “Terra”, presentem una mostra dels treballs realitzats pels alumnes de 1r i 2n curs del Cicle Formatiu de Ceràmica Artística de l’Escola d’Arts i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega, realitzats durant el present curs 2020-21, amb motiu de la realització d’aquesta exposició.

Aquest concepte “Terra” que dóna nom a l’exposició s’ha anat madurant durant tot el que portem de curs, sent escollit pels mateixos alumnes com a motiu comú d’inspiració i recerca, per tal de donar unitat de concepte a la mostra, alhora que s’ha tractat de forma individualitzada per part dels participants d’acord amb la seva particular interpretació del tema. El resultat ha estat una mostra molt heterogènia, formada per una gran diversitat de peces que reflecteix, alhora, tant les seves inquietuds personals i artístiques, com la seva manera d’entendre la ceràmica com a mitja d’expressió.

Participen:

Alcazo Maulin, Valentín / Artasona Martos, Anna / Fernández Sans, David / Ferraté Torra, Marta / Giribet Garriga, Jaume / Llanes Petit, Jordi/ Palau Botines, Jesús / Sanfeliu Gene, Ramon / Reig Pensí, Sara / Rojas carner, Glòria

  
         
      
     

Obertura de l’exposició:
Dijous, 1 de juliol a partir de les 19 h
A l’Associació Ceramistes de Catalunya
Carrer Doctor Dou, 7, 08001 – Barcelona
Horari: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 h

Video del muntatge: www.youtube.com

Back To Top