skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Aster Cassel. Un monde hibride

Aster Cassel. Un Monde Hibride

L’Univers Pop Surrealista

Aster Cassel va néixer el 1992, a Dieppe. Viu i treballa al sud-oest de França, en Giroussens.

Després d’una formació inicial en comunicació visual i després un diploma en artesania ceràmica a Antibes, es va apassionar per la creació de porcellana. Durant dos anys, va completar una residència artística abans d’obrir el seu estudi en 2018.

Fascinada per la natura i el treball de la investigadora, s’inspira en ella per les seves creacions. L’automatització, la robòtica, la genètica i altres processos científics ho porten a la descoberta de nous exemplars que qüestionen la vida d’el demà. Ella imagina i representa els descobriments que podrien sorgir d’aquesta investigació.

Gran part de les seves creacions se centra en mutacions utòpiques dels éssers vius, que per les seves formes ens remeten a determinades criatures llegendàries o fins i tot a quimeres antigues.

Aster ofereix a través de la seva obra una interpretació artística de l’evolució dels éssers vius. Aquesta visió pot trobar un significat formal o il·lustratiu, que deriva en un món artificial i oníric. Aquest món híbrid es troba a través de la modelització i el dibuix que de vegades es fan ressò.

El seu univers es distingeix pel seu estil gràfic narratiu, la majoria de les vegades en blanc i negre, pres de la tendència pop surrealista. Aster treballa amb porcellana utilitzant tècniques tradicionals de modelat i en ocasions crea un diàleg entre el volum i la pintura figurativa amb un pinzell.

De tant en tant, ressalta parcialment certs detalls amb or i metalls preciosos a la tercera cocció.

Les obres només es podran adquirir on-line i es lliuraran gratuitament en un radi màxim de 100 Km.

Lloc: Galeria Mekanova
16 Rue des Halles – Cannes Forville (France)
Tel: +33 (0) 644 355 916

+ infowww.mekanova.art

Back To Top