skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

XXI BECA ARTÍSTICA DE PRIMAVERA L’ESCALA 2019

XXI BECA ARTÍSTICA DE PRIMAVERA L’ESCALA 2019

L’Ajuntament de l’Escala (Girona, Catalunya) ha creat aquesta beca d’àmbit internacional, que va adreçada a creadors del món de les arts. Té com a finalitat apostar per una plataforma d’expressió, desenvolupament i pensament de l’art, l’estudi i la recerca en aquest camp, potenciar la comunicació entre sensibilitats, cultures i procedències geogràfiques diverses i promoure la divulgació de l’art contemporani i, al mateix temps, dinamitzar l’entorn immediat en col·laboració amb l’artista resident, que dóna suport a tots els que s’estimen l’art.

L’estada té una durada de tres mesos, des de l’1 d’abril al 30 de juny de 2019, a la Casa Forestal de Sant Martí d’Empúries.

Pot sol·licitar la beca qualsevol professional o practicant de la creació artística, que tingui una trajectòria artística refermada i que pugui comprometre’s a tenir una presència continuada al llarg de tota l’estada. Les modalitats en les quals poden participar seran les de PINTURA, ESCULTURA o qualsevol altra dins les ARTS PLÀSTIQUES. Hi ha la possibilitat de presentar-se en equip d’artistes amb un màxim de dos. Poden participar a la beca artistes de qualsevol nacionalitat.

Bases beca primavera 2019

+ info: Ajuntament de l’Escala

Tel: 0034 972 774 848

becaprimavera@lescala.cat

www.lescala.cat

Back To Top