skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Viadéfang – Rossi Viadé

Viadé Fang 0 IMG 3159
Viadé Fang 0 IMG 3159
Viadé Fang 01 IMG 3421
Viadé Fang 02 IMG 1378
Banastell/gres
Jocs/teteres/tasses/blau
Plats/florals/
Jocs Plats/bols/tasses/gres
Viadé Fang 08 IMG 3668
Viadé Fang 09 IMG 2295
Minis/porcellana/colors
Viadé Fang 11 IMG 3416
Pots /gres/desembre17
Viadé Fang 0 IMG 3159Viadé Fang 01 IMG 3421Viadé Fang 02 IMG 1378Banastell/gresJocs/teteres/tasses/blauPlats/florals/Jocs Plats/bols/tasses/gresViadé Fang 08 IMG 3668Viadé Fang 09 IMG 2295Minis/porcellana/colorsViadé Fang 11 IMG 3416Pots /gres/desembre17

Artesana, ceramista i professora

A casa desde petita veig, oloro i adoro el treball fet amb les mans, en definitiva “l’ofici”, són tres generacions de fusters-ebanistes, jo en aquest cas adopto un interés per els materials més tous, com el fang.… però no deixo de tenir admiració per el treball artesà.

Llavors atreta per els objectes, realitzo els estudis de ceràmica i un cop finalitzats començo a fer cosetes i fins ara no he parat d’apendre de diferents fonts.

Un ofici, un estil de vida entorn la ceràmica. Dedico el meu temps de treball entre classes i el taller fent petites produccions.

Les obres que realitzo són majoritàriament fetes amb l’ajuda del torn de terrisser. M’encanta tenir entre les mans la matéria i lliscar-les amb el fang donant voltes i més voltes, obtenint així varietat de formes, buscant corves, rectes, línies infinites. Treballo amb mini sèries de peces utilitàries i decoratives, dualitat de funcions, buscant diferents qualitats estètiques. En algunes peces també combino altres materials com la fusta, per proximitat i coneixement d’aquesta, on el resultat de combinar-les em resulta molt atractiu.

La part on exprimeixo els meus aprenentatges, les classes, intento portar l’alumne al seu propi camí creatiu donant facilitats al moment de crear i acompanyant-los durant el procés. Realitzen així les seves pròpies peces d’una manera simple però atractiva i obtenint resultats satisfactoris.

rossitaviade@gmail.com blog facebook Instagram Pinterest
Back To Top