skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Teresa Pla

Teresa Pla 1
Teresa Pla 1
Teresa Pla 2
Teresa Pla 3
Teresa Pla 4
Teresa Pla 5
Teresa Pla 6
Teresa Pla 7
Teresa Pla 8
Teresa Pla 9
Teresa Pla 10
Teresa Pla 11
Teresa Pla 1Teresa Pla 2Teresa Pla 3Teresa Pla 4Teresa Pla 5Teresa Pla 6Teresa Pla 7Teresa Pla 8Teresa Pla 9Teresa Pla 10Teresa Pla 11

De petita, trobava fascinant el torn de ceràmica i hipnòtic veure com el terrissaire construïa una peça gràcies al seu gir. Vaig començar a tornejar als 16 anys amb en Florenci, l’últim ceramista de Tamarit de Llitera.

He seguit formant-me amb cursos i monogràfics a l’Escola Industrial, l’Escola Groc, North Lake College (Dallas, Tx), Escola de la Bisbal, Taller Ramon Fort, Empresa Schiltz (Alemanya) i finalment amb la Diplomatura de Grau Superior de Ceràmica Artística a l’Escola Pau Gargallo de Badalona.

Des de l’any 2006 tinc el meu propi taller i el desembre del 2014 vaig obrir el taller botiga deFang, al barri de Gràcia de Barcelona.

A deFang la ceràmica és tant utilitària com decorativa. La majoria de les peces estan fetes a torn, encara que també s’usen altres tècniques com les planxes, els xurros i els motllos de guix. Amb motlles, precisament, és amb el que està fet el refredador d’ampolles desmuntable, peça exclusiva de deFang. Alta i baixa temperatura en forn elèctric decorada amb engalbes i esmalts.

info@defang.cat www.defang.cat
Back To Top