skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

REN Ceramica

Ceren 1 Web
Ceren 1 Web
Ceren 2 Web
Ceren 3 Web
Ceren 4 Web
Ceren 5 Web
Ceren 6 Web
Ceren 7 Web
Ceren 8 Web
Ceren 10 Web
Ceren 11 Web
Ceren 12 Web
Ceren 13 Web
Ceren 14 Web
Ceren 16 Web
Ceren 17 Web
Ceren 18 Web
Ceren 19 Web
Ceren 20 Web
Ceren 21 Web
Ceren 1 WebCeren 2 WebCeren 3 WebCeren 4 WebCeren 5 WebCeren 6 WebCeren 7 WebCeren 8 WebCeren 10 WebCeren 11 WebCeren 12 WebCeren 13 WebCeren 14 WebCeren 16 WebCeren 17 WebCeren 18 WebCeren 19 WebCeren 20 WebCeren 21 Web

Ceren Guenes tenia només 6 anys quan va començar les seves primeres classes d’escultura. Posteriorment, va anar a la Universitat de Belles Arts. Els seus anys universitaris es van centrar en la fotografia. Però la digitalització de la fotografia tradicional li va fer perdre el seu entusiasme per aquest art, pel que va decidir canviar de camí i començar a treballar en l’estudi de ceràmica d’una amiga.

El procés de producció de la ceràmica la va entusiasmar, com al seu dia ho va fer el procés de la fotografia analògica.

Després de viure uns anys a Estocolm, va decidir anar a la recerca de sol i així va arribar a Barcelona. Aquí, Ceren creà REN Ceramica, la seva marca personal de ceràmica, i va tenir l’oportunitat d’exhibir els seus treballs en un festival internacional a Barcelona. Des d’aleshores Ceren continua treballant en el seu estudi, impartint tallers i participant en exhibicions.

Troba el seu lloc en el món de l’art creant objectes per a ús quotidià, amb un toc gairebé prehistòric, perquè la gent, en l’usar-los, pugui sentir la terra amb la qual han estat fets.

ceren@renceramica.com www.renceramica.com Instagram
Back To Top