skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Oriol Batlle

Test DarkTower Roses Oriol Batlle
Test DarkTower Roses Oriol Batlle
Dos Testos Neuetechnik Oriol Batlle
Torre De Les Aigües
Torre De Les Aigües Perfil
Monogràfic De La Ceràmica Oriol Batlle
Valls1 Oriol Batlle Ceràmica Barcelona
Oriol Amb Piccolinos 2020
Càntirs Piccolinos By Oriol Batlle Web
3piccolinos F
Piccolinos FromUP Oriol Batlle
Piccolinos FUTURE
Oriol Taller Estudi
Oriol Taller Estudi2
TestEnsaladera Web
5 Ensaladeres
Ensaladera LoDelta
HomenageNielly 1
HomenageNielly CaraB
Test DarkTower Roses Oriol BatlleDos Testos Neuetechnik Oriol BatlleTorre De Les AigüesTorre De Les Aigües PerfilMonogràfic De La Ceràmica Oriol BatlleValls1 Oriol Batlle Ceràmica BarcelonaOriol Amb Piccolinos 2020Càntirs Piccolinos By Oriol Batlle Web3piccolinos FPiccolinos FromUP Oriol BatllePiccolinos FUTUREOriol Taller EstudiOriol Taller Estudi2TestEnsaladera Web5 EnsaladeresEnsaladera LoDeltaHomenageNielly 1HomenageNielly CaraB

Nascut a Barcelona, a la barriada del Poblenou, de la Young Ceramists Network i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda reprodueixo en ceràmica la influència industrial del meu barri i l’evolució personal. La ceràmica és un mitjà incontrolable, de llums, formes i colors, que no saps com serà la peça un cop feta la cocció.

Els eixos bàsics de la meva obra són els testos per a plantes o flor seca, en especial el Test Ensaladera, els petits càntirs anomenats Piccolinos que vaig fer per error a finals del 2019 i desenvolupats durant el 2020 i petites rajoles d’autor. També faig anells i medallons de ceràmica en plan ‘fashion complements’, sempre intentant reproduir l’essència. Llavors em surten més coses.

M’agrada la música, en especial artistes com Pascal Comelade, Lee Brilleaux, The Specials, Madness, Los Tijuana, música italiana (Mina, Caty Spark, Carosone, … ) fins a Beethoven, Bartok o Mozart. També en Buddy Holly.

Oriol Batlle

ceramica@oriol.barcelona http://www.oriol.barcelona/ Instagram
Back To Top