skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Núria Gimbernat

Nuria Gimbernat 13
Nuria Gimbernat 13
Nuria Gimbernat 01
Nuria Gimbernat 06
Nuria Gimbernat 12
Nuria Gimbernat 03
Nuria Gimbernat 04
Nuria Gimbernat 05
Nuria Gimbernat 07
Nuria Gimbernat 11
Nuria Gimbernat 10
Nuria Gimbernat 08
Nuria Gimbernat 14
Nuria Gimbernat 09
Nuria Gimbernat 02
Nuria Gimbernat 13Nuria Gimbernat 01Nuria Gimbernat 06Nuria Gimbernat 12Nuria Gimbernat 03Nuria Gimbernat 04Nuria Gimbernat 05Nuria Gimbernat 07Nuria Gimbernat 11Nuria Gimbernat 10Nuria Gimbernat 08Nuria Gimbernat 14Nuria Gimbernat 09Nuria Gimbernat 02

Graduada en biologia i especialitzada en embriologia, no és fins al 2019 que decideix establir el seu propi estudi i dedicar-se de forma exclusiva a l’escultura.

Estudia dibuix, pintura i ceràmica, i ha realitzat diversos cursos impartits per reconeguts artistes com Shinobu Hashimoto, Willy Van Bussel o Jeff Shapiro.

Al 2015 rep la Beca KREAS de l’Ajuntament de Girona.

La seva obra ha estat seleccionada en el Premi d’Escultura de la Fundació Vila Casas (Palafrugell), al CICA Museu de Ceràmica de l’Alcora (Castelló), a la Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alòs, a la Biennal Internacional d’Aveiro (Portugal) i al Concours International de Ceramique de Carouge,(Suïssa), entre d’altres. També ha rebut el PREMI DEL PÚBLIC a la 20º Biennal de Ceràmica d’Esplugues.

Deixant de banda propostes conceptuals, la seva obra busca expressar-se en el terreny de l’emoció, endinsant-se en un llenguatge propi ple de subtileses. Especialment sensible a la mirada, reflexiona sobre la interpretació d’allò que veiem, i de com expressem l’emoció que ens provoca.

“El sentiment i les imatges que el món visible desperta en nosaltres són molt difícils d’expressar o potser inexpressables amb les paraules, perquè estan determinades per formes, colors, espai i llum.” (Morandi)

ngimbernat@gmail.com www.nuriagimbernat.com Instagram facebook
Back To Top