skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Natàlia Ferré

IMG 8174
IMG 8174
Natalia 01
Natalia 02
Natalia 03
Natalia 04
Natalia 05
Natalia 06
Natalia 07
Natalia 08
IMG 8174Natalia 01Natalia 02Natalia 03Natalia 04Natalia 05Natalia 06Natalia 07Natalia 08

Tarragona 1969

Va ser al 1991 que vaig tocar per primera vegada una pastilla de fang, a partir d’allí la terra m’ha acompanyat sempre. Vaig començar tornejant, però l’aventura va durar poc, el que m’omplia més era modelar i fins ara doncs, és el que estic fent.

La meva obra és figurativa. Els meus primers personatges eren éssers fantàstics, desprès vaig passar a la figura femenina molt influenciada per la moda i l’estètica dels anys XX, moment en el que la dona té l’oportunitat de sortir de la cuina i independitzar-se.

En aquests moments treballo la figura amb un caire més realista moltes vegades a partir d’un model al natural, i a la vegada estic començant a experimentar amb altres materials com poden ser les resines , el ciment i el bronze. En molts dels casos combino la ceràmica amb aquests materials, en altres l’utilitzo com a base per fer originals.

Tot aquest procés va néixer a partir d’uns encàrrecs d’obra pública figurativa de mida real que es van fer per posar a Salou. Aquí é son vaig aprendre a fer motlles i a veure les possibilitats que tenien aquests a l’hora de fer originals.

A part del meu treball com a ceramista i escultora, també sóc propietària de la Galeria Natàlia Ferré on comercialitzo les meves obres i les d’altres artistes i des de fa dos anys imparteixo classes de modelat d’escultura figurativa.

nataliaferremateu@gmail.com www.nataliaferre.com facebook Instagram
Back To Top