skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Montse Ayala

Montse Ayala Boles De Llum 2
Montse Ayala Boles De Llum 2
Montse Ayala Boles De Llum
Montse Ayala Boles Jardí Vertical
Montse Ayala Bols Simphony
Montse Ayala Centre Taula
Montse Ayala Centre Trencadís
Montse Ayala Col Lecció Trencadís
Montse Ayala Joc Simphony
Montse Ayala Recipient
Montse Ayala Recipients
Montse Ayala Safata Luxury 2
Montse Ayala Boles De Llum 2Montse Ayala Boles De LlumMontse Ayala Boles Jardí VerticalMontse Ayala Bols SimphonyMontse Ayala Centre TaulaMontse Ayala Centre TrencadísMontse Ayala Col Lecció TrencadísMontse Ayala Joc SimphonyMontse Ayala RecipientMontse Ayala RecipientsMontse Ayala Safata Luxury 2

MontCeramic by Montse Ayala es un projecte creatiu i professional vinculat a la ceràmica amb tres línies principals d’actuació: Peça Seriada, Peça Única i escultòrica i Dissenys per a l’hosteleria.

Principalment treballo amb gres, porcellana i refractari. Totes les meves Peces Seriades estan realitzades amb collage i decorades a mà.

Pel que fa a la meva creació en peça única, em ve la inspiració d’una peça, la començo a conceptualitzar i la dibuixo. A partir del dibuix, començo a treballar-la i desenvolupar-la per donar-li l’essència d’allò que vull transmetre, fins a obtenir el resultat final que desitjo.

Els dissenys per a l’hosteleria proposen solucions elegants, singulars i de qualitat per a restaurants i hotels que realcen les receptes dels millors xefs.

Busco que les meves peces tinguin elegància, funcionalitat i també siguin decoratives. Sempre he cercat amb els meus dissenys donar un toc de minimalisme en la peça en si.

montceramic@gmail.com www.montceramic.com Instagram
Back To Top