skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Dolors Bosch

Dolors Bosch 0
Dolors Bosch 0
Dolors Bosch Copa
Dolors Bosch Mes
Dolors Bosch Peti
Dolors Bosch Plac
Dolors Bosch Plan
Dolors Bosch Si Fa
Dolors Bosch Sime
Dolors Bosch Tr
Mde
Dolors Bosch 2
Dolors Bosch 4
Dolors Bosch 6
Dolors Bosch 7
Dolors Bosch 8
Dolors Bosch 9
Dolors Bosch 10
Dolors Bosch 11
Dolors Bosch 12
Dolors Bosch 13
Dolors 1 1
Dolors 1 2
Dolors 1 3
Dolors 1 4
Dolors 1 5
Dolors 1 7
Dolors 1 8
Dolors 1 9
Dolors 1 11
Dolors Bosch 0Dolors Bosch CopaDolors Bosch MesDolors Bosch PetiDolors Bosch PlacDolors Bosch PlanDolors Bosch Si FaDolors Bosch SimeDolors Bosch TrMdeDolors Bosch 2Dolors Bosch 4Dolors Bosch 6Dolors Bosch 7Dolors Bosch 8Dolors Bosch 9Dolors Bosch 10Dolors Bosch 11Dolors Bosch 12Dolors Bosch 13Dolors 1 1Dolors 1 2Dolors 1 3Dolors 1 4Dolors 1 5Dolors 1 7Dolors 1 8Dolors 1 9Dolors 1 11

Vaig néixer a Girona l’any 1941 i encara hi resideixo
Des de ben petita vaig estar influenciada per la mare que o be pintava, musicava, o be reciclava capses de pomes per fer-ne taules i armaris.

He anat tinguen el cuc del món creatiu durant tota la meva travessa existencial, espigolant com un saltimbanqui d’una escola a una altra , fent estada a tallers d’artistes, cursos,”simpòsiums” i monogràfics de diferents disciplines artístiques. Vaig començar públicament a ensenyar les obres a l’any 1973.

I de tot plegat he aprés d’esculpir, de fer ceràmica, de pintar damunt qualsevol suport, de fer gravats, instal·lacions de mil maneres diverses. Segons el que he volgut manifestar i expressat he utilitzat un suport o be un altre podríem dir de manera multidisciplinària. I des del 1973 no he parat fent bibelots de tota mena. I una de les coses més interessants, han estat els intercanvis artístics que he fet amb estades a diferents països, entre ells: Finlàndia, Txecoslovàquia ( quan estava unida) ,Lituània…

Últimes exposicions del 2014 fins el 2022:

Pintura a Besalú 2014, El viatge a l’infinit (homenatge a B.Marqués) al Museu Micromundi de Besalú. Llibre d’artista Exilis 2014/15-16, a Capmany, Fundació Fita,Girona, galeria Dolors Ventós de Figueres, Centre il·lustració Visions de Barcelona. Aterratges 2015 Instal·lació ceràmica a l’Església Sta. Mª de l’Estrada ( Alt Empordà) i Escorxador de Figueres. Capmany 2016 Instal·lació ceràmica. Hapening al Claustre de la UdG, 2016 desARTant. i 2017 Ceramika a la Fundació Fita de Girona. Carles Rahola 2017 Artisteja Fotografia. Dia I. De l’Art, i Pintura participativa Recollint les pròpies ombresCosint la vida, exposició del 2017 als Amics del Museu de Girona i Fragments de temps , exposició a Quart del 2019. Despullant la pell, exposició de maduresa, del 23 de novembre del 2021 al 7 de gener del 2022 a la Fundació Valvi (Girona).

Pel meu tarannà, em deixo portar pel flux oscil·lant del meu inconscient. El trajecte diari és el meu automotor que m’empeny a imaginar, transmutar generar i transformar el meu univers particular que el vull ampliar donant forma i continguts a la meva plàstica. Tot el que he aprés anant a tallers d’artistes, i fent cursos i seminaris en formats monogràfics de moltes disciplines artístiques, les he utilitzat i les utilitzo segons el com, i el que vull explicar. La ceràmica, la pintura, el gravat el reciclatge, les escenografies, les performances i les accions, totes elles només són eines que jo em serveixo i me n’he servit al llarg de la meva carrera existencial.

liloboschagusti@gmail.com blog YouTuve
Back To Top