skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

REVISTA TERRART

Publicació semestral posicionada com un dels referents nacionals de la ceràmica contemporània. Realitzada en català i afiliada a l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), es distribueix entre els professionals del sector i el públic general, tant a nivell nacional com internacional.

portada-terrart-53

TERRART – Nº53
Revista de ceràmica contemporània

Aquest número, dedica el reportatge central a un mostreig de ceramistes valencians contemporanis. Han estat triats per representar  la ceràmica d’aquest territori,  Ana Illueca, Bibiana Fernández, Juan Luís Tortosa, Juan Carlos Iñesta de Domanises, Encarna Soler i Supi Hsu, per constatar la seva diversitat artística.

A la secció de Tallers i Ceramistes us presentem els darrers treballs de Pau Costa i d’Estela Miguel.

Podreu fer un petit recorregut per les exposicions més destacades del semestre: Escrit al blanc de Jordi  Marcet & Rosa Vila-Abadal, a dterra art gallery; la ceràmica de Nuri Negre i  Emocio-n’Art de mercè Pla, al Museu de la Terrissa de Quart; La gerreta de Felanitx amb la reinterpretació d’aquesta peça històrica de diferents ceramistes contemporanis o Testimoniatges de Fang, sobre el món musical a l’antigor al Caixa Fòrum. I l’obra d’Enric Mestre al Museu del Càntir d’Argentona.

La secció Internacional ens porta aquest cop a Jingdezhen (Xina) per visitar un Centre d’Art Ceràmic. A Itàlia, per recórrer dues rutes ceràmiques al nord i sud del país i a Pittsburgh (Pennsylvania, EE.UU.) on se celebrà la conferència NCECA, sigles que en anglès corresponen al Consell Nacional per a l’educació de les Arts de Ceràmica).

I la secció Aparadors del món arriba fins una galeria japonesa, al cor de Kyoto, on el galerista Robert Yellin divulga la ceràmica en llengua anglesa.

Les seccions habituals d’Activitats i Exposicions de l’ACC, Exposicions, Internacional, Miscel·lània i Història us oferiran una interessant varietat de temes, així com les seccions de Publicacions, Fires i concursos, Notícies i Exposicions dels semestre us mantindran informats dels esdeveniments relacionats amb la ceràmica.

Pàgines: 96

Si vols rebre la revista

SUSCRIU-TE

Subscripció anual per dues revistes:
19,50 euros

DISPONIBLE EN VERSIÓ DIGITAL

Back To Top