skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

REVISTA TERRART

Publicació semestral posicionada com un dels referents nacionals de la ceràmica contemporània. Realitzada en català i afiliada a l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), es distribueix entre els professionals del sector i el públic general, tant a nivell nacional com internacional.

portada-terrart-54-web

TERRART – Nº54
Revista de ceràmica contemporània

Aquest número, dedica el reportatge central a un grup de ceramistes bascos que van exposar el 2018 a la Sala d’exposicions d el’ACC. Es tracta d’un grup de vuit artistes consolidat, que s’han unit per poder tenir més força alhora de fer exposicions i mostres en diferents espais i que ho están aconseguint. Són inés gonzalez de zarate (és així com ella vol que s’escrigui el seu nom), Maite Salutregi, Jone Urain, Koro Martínez, Loli Pinedo, Txaro Marañon, Ramón Berraondo i Jabier Berastegi.

A la secció de Tallers i Ceramistes us presentem tres ceramistes  socis de l’associació. Dos de llarga trajectòria: Pep Madrenas i Núria Pié i un taller més recent Justa, Rufina & Co, al capdavant del qual està Núria Torres.

Podreu fer un petit recorregut per les exposicions més destacades de la temporada que ha estat molt productiva arreu: Cos de Terra, col·lectiva d’escultura sobre el cos  humà; Ikebana,  simbiosi de les composicions florals amb les creacions ceràmiques. Transitant de Jordi Marcet i Rosa Vila-Abadal. La dedicada a Martí Royo a l’ACC i Tangents de Ruth Cepedano i Cristina Márquez. Però a banda de les organitzades per l’ACC hem volgut presentar les més destacades del trimestre a Catalunya, Balears i València: Pilar Sastre a Marratxí, Transversalitats a Argentona, Javier Balmaseda i Didi Heras al Terracotta Museu de La Bisbal, Xavier Masero al Museu Marítim de Barcelona, Camil·la Pérez i altres artistes a El Vendrell, Ramon Fort a Girona i Nendo a València.

La secció Internacional ens porta aquest cop a Hongria per conèixer l’obra de Zsófia Karsai i István Holló, que fan obres separades però treballen i viuen  junts. I també a Taiwan, on es va celebrar el 48è Congrés de l’Acadèmia Internacional d ela Ceràmica. 

I la secció Aparadors del món arriba fins el Hetjens Museum, ubicat a Düsseldorf (Alemanya) on a més de les col·leccions es fan exposicions de ceràmica contemporània. Per continuar viatge al Regne Unit i visitar la galeria Oxford Ceramics, devota dels grans Ceramistes anglesos del s. XX però que  també aposta per ceramistes contemporanis.

Les seccions habituals d’Activitats i Exposicions de l’ACC, Exposicions, Internacional, Miscel·lània i Història us oferiran una interessant varietat de temes, així com les seccions de Publicacions, Fires i concursos, Notícies i Exposicions dels semestre us mantindran informats dels esdeveniments relacionats amb la ceràmica.

Pàgines: 96

Si vols rebre la revista

SUSCRIU-TE

Subscripció anual per dues revistes:
19,50 euros

DISPONIBLE EN VERSIÓ DIGITAL

Back To Top