skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

REVISTA TERRART

Publicació semestral posicionada com un dels referents nacionals de la ceràmica contemporània. Realitzada en català i afiliada a l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), es distribueix entre els professionals del sector i el públic general, tant a nivell nacional com internacional.

PORTADA-55-72dpi

Si vols rebre la revista:

SUSCRIU-TE

Subscripció anual per dues revistes:
20 euros

Pots accedir a la versió digital més a baix.

TERRART – Nº55
Revista de ceràmica contemporània

Aquest número, dedica el reportatge central a la imatge aplicada a la ceràmica, recurs àmpliament utilitzat pels ceramistes, ja sigui de manera puntual o com a part intínseca de la seva obra. Presetna l’obra de diversos artistes de l’àmbit ceràmic internacional, l’obra dels quals es caracteritza per l’ús d’aquestes tècniques. Cristina Márques, Graciela Olio, Anna Calluori, Minichy Studi Ceramics, Velimir Vukicevic, Maria de Andrés & Alfredo Aguilera, Silvia Barrios,Vicky Shaw, Peter Olson i Maria Geszler

A la secció de Tallers i Ceramistes us presentem a Anna Maria Redón i Toño Noharro. Ella treballa a Barcelona. Formada en ceràmica ja de gran, ens explica la seva evolució i el seu procés de professionalització. Ell, terrissaire de Navarrete La Rioja fa peces de torn, ja que però va més enllà de l’ofici, creant una obra de marcat caràcter artístic.

Podreu fer un petit recorregut per les exposicions més destacades de la temporada que ha estat molt productiva arreu: Porcellana de ficció de Marta Martínez Hortet i Can Salamó i els colors de la terrissa, ambdues al Terracotta Museu de La Bisbal; Entre l’ordre i el caos de Jordi Marcet & Rosa Vila-Abadal al Museu del Càntir d’Argentona; Randes ceràmiques de Judith Pellicer a Artesania Catalunya; Anatomías de la Forma de Miguel Molet a dterra art gallery; La seducción de la elegancia al Museu Nacional de Ceràmica; Binomi Arbre-Home de Joan Panisello en le Marc de Terrània, a Montblanc; Mare Mediterraneum del col·lectiu rus AES+F i “Luxe” a la seu de Caixa Forum de Barcelona.

Així com per les que s’han mostrat a la Sala de l’ACC: Carlos Izquierdo, Pulsión de Raul Lobo Baroja, Diversitats, col·lectiva de socis de l’ACC a l’Alfolí de la Sal (L’Escala)i La ceràmica, eina i ficció d’Antònia Carbonell. I les celebrades al Museu de la Terrissa de Quart: “…?” de Roser Oter i Alberto Bustos i “RElleu” de Pep i Jan Madrenas. 

La secció Internacional ens porta aquest cop a Lituania per conèixer l’obra d’Eugenius Cibinskas, ceramista de llarga trajectòria la seu país i fora d’ell.

I la secció Aparadors del món ens fa visitar la galeria Erskine, Hall & Coe, en un dels barris més elegants de Londres, sala que acull exposicions de ceràmica des de 1988.

Les seccions habituals d’Activitats de l’ACC, Miscel·lània i Història us oferiran una interessant varietat de temes, així com les seccions de Webs d’interès, Fires i concursos, Notícies i Exposicions dels semestre us mantindran informats dels esdeveniments relacionats amb la ceràmica.

Pàgines: 96

DISPONIBLE EN VERSIÓ DIGITAL

Back To Top