skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Premis Nacionals d’Artesania

Premis Nacionals D’Artesania

S’ha publicat al DOGC la convocatòria per a la presentació de candidatures als Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya corresponents a l’any 2018.

Els Premis Nacionals d’Artesania tenen per objectiu distingir les persones físiques o jurídiques amb activitat artesana i amb raó social a Catalunya, els ens públics i privats i professionals d’altres àmbits que hagin destacat per les seves tasques de millora, promoció, innovació, difusió i prestigi en l’àmbit de l’artesania. Amb aquestes distincions, la Generalitat de Catalunya vol correspondre a la vàlua i transcendència de l’artesania en la societat i, alhora,  contribuir a donar-li el màxim relleu i reconeixement públic.

Podeu consultar les bases i trobar el model de sol·licitud aquí. El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el proper 14 d’agost de 2018.

D’altra banda, us recordem que el termini per a la presentació de sol·licituds de Diplomes de Mestre/a Artesà/ana, corresponents a la convocatòria de l’any 2018, finalitza el proper 18 de juliol. Trobareu el tràmit aquí.

Per a qualsevol consulta podreu adreçar-vos a l’Àrea d’Artesania, tel. 93 467 46 60, ccam.artesania@gencat.cat

Back To Top