skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

KICB 2019 – Biennal Internacional de Ceràmica de Corea 2019

KICB 2019 – Biennal Internacional De Ceràmica De Corea 2019

La desena edició del KICB2019 aspira a construir una comunitat global i connectar l’art ceràmic de tots els racons del món com a un.

Amb demostracions d’art i converses amb artistes, aquesta biennal presenta estètiques del tipus creades mitjançant la comprensió i l’abastiment de diferents cultures. Serà un fòrum que reuneix diverses cultures i mostrarà l’art innovador i promourà l’intercanvi cultural mitjançant la creació d’una nova xarxa d’artistes, públic i experts en diversos àmbits.

  • Principals programes al Centre Ceràmic Mundial d’Icheon:

Concurs internacional, exposició individual de Torbjørn Kvasbø, esdeveniments d’art en directe, Corea · Programa de bescanvi d’artesania de Dinamarca, programa de residència KICB

  • Presentació de 300 artistes reconeguts al Concurs Internacional

Els 300 artistes de 41 països reconeguts en la competició per la seva experimentació, artística i creativitat són realment representatius del món actual. Es presenten en diversos programes dins i fora de les galeries tant al recinte biennal com a la plataforma en línia (www.kicb.co.kr).

Des dels seus inicis el 2001 com a Exposició Internacional, la Biennal Internacional de Ceràmica de Corea (KICB) ha promogut la ceràmica artística, ha augmentat l’atractiu popular de la ceràmica i ha facilitat la comercialització dels productes de la indústria ceràmica. Ara és l’únic festival internacional de ceràmica i artesania del món i un fòrum que acull importants esdeveniments de ceràmica per al públic.

        

Els artistes del món participen al KICB i ofereix a artistes i visitants molt a veure i a fer. Els programes abracen moltes perspectives diferents per ajudar a tothom a comprendre millor els valors artístics i acadèmics de la ceràmica, que és un aspecte comú de la cultura de tota la humanitat, i ens ajuden a tornar a descobrir els valors de l’art ceràmic mundial i a servir de fita per a la ceràmica. cultura i art per avançar.

Durant tots els anys, la biennal ha estat ben rebuda per artistes de ceràmica apassionats de tot el món. A cada edició s’han sumat uns 2.000 artistes d’uns 70 països i han visitat més d’1,1 milions de persones.

+ infoKorea Ceramic Foundation

263, Gyeongchung-daero, 2697 beongil,

Icheon-si, Gyeonggi-do, Rep.of Korea

+82) (0)31-645-0632

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top