skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

GICB 2019 INTERNATIONAL COMPETITION

GICB 2019 INTERNATIONAL COMPETITION

Ja és oberta la convocatòria del Concurs Internacional GICB 2019 de Korea per a tots els artistes ceramistes contemporanis de tot el món..

Categories:

 1. Ceràmica com a expressió artística. Cal presentar obres artístiques creatives, incloses obres escultòriques, objectes o instal·lacions que es puguin mostrar en espai interior. També obres de vídeo, so o performance que tinguin com a tema l’argila.
 2. Ceràmica d’ús. Obres ceràmiques en forma de vaixella, fins i tot si es produïen com obres d’art i no tenen cap funció pràctica, es classifiquen com “Ceràmica per a ús”. Ceràmica creativa amb funcions pràctiques o elements de disseny. Això inclou objectes de taula, teixits, il·luminació, accessoris i decoració per a la llar.Condicions de participació: No hi ha restriccions d’edat ni nacionalitat. Els sol·licitants poden presentar-se com a persona o com a equip. (Un equip equival a un sol·licitant individual). Els sol·licitants han de presentar un dossier amb treballs creats dins els últims tres anys. El dossier ha d’incloure almenys tres obres disponibles per a la seva exhibició.  Aquestes tres obres han de ser inèdites i no haver rebut cap altre premi, ja sigui nacional o internacional. Si no compleix algun dels requisits anteriors, es produirà la desqualificació  en el procés de selecció.

  L’espai expositiu de cada artista individual no ha de ser major que 500cm (w), 500cm (l), 250cm (h).

  Llengües oficials: Tots els documents i el procediment seran en coreà i anglès.

  Termini d’admissió: de l’1 al 31 d’octubre de 2018.

  Mètode Presentació:  en línia (ic.gicb.kr)

  Requisits de l’enviament: Perfil de l’artista, proposta d’exposició, dossier (10 imatges; format: JPG; resolució: 300 píxels o superior; declaració de l’artista, pla d’exposició, guies d’instal·lació).

  Més informació: http://ic.gicb.kr/kor/main/index.asp

   

Back To Top