skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Fira de ceràmica “Keramik”

Fira De Ceràmica “Keramik”

Des d’avui ja pots descarregar els diferents formularis d’inscripció per a participar com expositor a la 12a edició de la Fira de ceràmica “Keramik” que es celebrarà el 29 de maig de 2021 a Sant Julià de Vilatorta.

Si ets artesà de la ceràmica i la terrisseria i marques independents exposa i ven els teus productes funcionals i obres d’art fets de forma artesanal i amb produccions locals a petita escala.

Espai ubicat al Parc de les 7 Fonts, hi haurà punt de venda de ceràmica i terrissa d’artesans del sector distribuïts en estands i arquitectures efímeres sostenibles. Un espai obert i dinàmic on vendre les teves peces amb identitat pròpia.

  • Omple el formulari d’inscripció al mercat de la ceràmica aquí

Per tal de donar visibilitat els dissenyadors i creadors de ceràmica i terrissers emergents, el Keramik disposa d’un espai de venda de peces de ceràmica i terrisseria, un mercat d’autoservei a l’emblemàtic edifici de l’Escorxador.

Vine, mostra i explica els teus productes i petites produccions artesanals.

  • Omple el formulari d’inscripció al mercat de l’escorxador aquí

Participa enviant el formulari d’inscripció i el comprovant del pagament de la reserva abans del dia 16 d’abril de 2021 en el correu electrònic: sjv.keramik@vilatorta.cat.

+ info: 93 812 21 79 / 93 812 27 86 / 647923354

Back To Top