skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

JOIA DONA JOIA

Exposició col·lectiva de joieria ceràmica

Joia Dona Joia 6
Joia Dona Joia 6
Joia Dona Joia 18
Joia Dona Joia 17
Joia Dona Joia 0 Ok
Joia Dona Joia 7
Joia Dona Joia 9
Joia Dona Joia 16
JOIA DONA JOIA 20
Joia Dona Joia 3
Joia Dona Joia 10
Joia Dona Joia 11
Joia Dona Joia 13
Joia Dona Joia 1
Jioa Dona Joia 7
Joia Dona Joia 4
Joia Dona Joia 2
Joia Dona Joia 5
Joia Dona Joia 12
Joia Dona Joia 15
Joia Dona Joia 6Joia Dona Joia 18Joia Dona Joia 17Joia Dona Joia 0 OkJoia Dona Joia 7Joia Dona Joia 9Joia Dona Joia 16JOIA DONA JOIA 20Joia Dona Joia 3Joia Dona Joia 10Joia Dona Joia 11Joia Dona Joia 13Joia Dona Joia 1Jioa Dona Joia 7Joia Dona Joia 4Joia Dona Joia 2Joia Dona Joia 5Joia Dona Joia 12Joia Dona Joia 15

L’Associació Ceramistes de Catalunya presenta aquesta exposició de joies que vol constatar l’emoció, l’alegria i el plaer que dóna adquirir, posar-se o contemplar una joia.

El joc de paraules repetitives, del lema d’aquesta mostra, reflecteix una volguda ambigüitat en ambdues paraules, ja que sovint una joia transmet alegria o joia a les dones que la porten.

La joieria, en estreta simbiosi amb la ceràmica, relaciona el material ceràmic amb el cos humà, remarcant el seu caràcter artístic. L’estructura de les joies permet posar la ceràmica en moviment a través de qui la llueix.

Tots sabem que la relació de joieria i ceràmica ve d’antic, però actualment cada cop més ceramistes s’acosten a la joieria i viceversa, com en el cas d’aquestes cinc ceramistes que participen en l’exposició:

Mia Llauder · Paula Loew · Margarita Sala · Silvia Tàpia · Agnès Wo

video de l’exposició full de sala cartell de l’exposició
Back To Top