skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Exposició del 39è Concurs Internacional de Ceràmica de l’Alcora

Exposició Del 39è Concurs Internacional De Ceràmica De L’Alcora

Inauguració: 12 de juliol, a las 20:30 horas

al Museu de Ceràmica de l’Alcora

Aquest concurs va néixer amb l’objectiu d’impulsar la ceràmica artística i gairebé 40 anys després, ha superat amb escreix totes les expectatives i s’ha convertit en un referent internacional en el seu gènere.

39 edicions han permès atresorar al Museu de Ceràmica de l’Alcora una destacada col·lecció de ceràmica contemporània que traça una panoràmica de l’expressió artística sobre suport ceràmic en les últimes quatre dècades.

A més de tot un referent, el CICA és el concurs de major dotació econòmica d’aquells que es convoquen a Espanya. Reparteix un total de 16.600 euros en premis a través dels seus patrocinadors, que, juntament amb l’Ajuntament, són: la Diputació Provincial de Castelló, el General del Aire D. Federico Michavila i la Caixa Rural de l’Alcora.

Aquesta edició destaca per la gran qualitat de les peces a concurs, l’elevada participació i l’alt grau d’internacionalització, amb 226 inscripcions rebudes, procedents de 37 països. Finalment el jurat ha distingit amb els tres primers premis en el 39é Concurs Internacional de Ceràmica de l’Alcora: Velimir Vukicevic, Kari Peeters i Corrie Bain.

Velimir Vukicevic

Kari Peeters

Corrie Bain 

Dates: L’exposició que romandrà al Museu de Ceràmica de l’Alcora fins al 15 de setembre.

Lloc: Museu de Ceràmica de l’Alcora

Teixidors, 1 · E-12110 · L’Alcora, Spain

+ info: Tel. +34 964 362 368 · Fax. +34 964 386 455

cica@museualcora.com

www.museulalcora.es · www.museualcora.com

www.facebook.com/Museu.Alcora

Back To Top