skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Ets creador i busques taller? (Olot)

Ets Creador I Busques Taller? (Olot)

DOS NOUS LOCALS ENTREN A FORMAR PART DEL TALLER DELS SASTRES

Amb aquests ja són 5, els comerços que es reobren gràcies a aquesta acció del PIAM del Nucli Antic. Es tracta d’una segona fase del projecte que promou l’obertura d’establiments d’activitats singulars al centre d’Olot.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament d’Olot, a través de DinàmiG , promou una iniciativa per tal de reactivar l’activitat a la zona del Carrer dels Sastres. Amb la col·laboració de l’Associació La Iera s’ha seguit treballant en el projecte El Taller dels Sastres, que té per objectiu diversificar l’oferta cultural i econòmica del Nucli Antic i posar en ús els locals desocupats.

Després d’un concurs públic adreçat als propietaris de locals buits a la zona, seran 2 els espais que l’Ajuntament llogarà per posar-los a disposició dels emprenedors. Es tracta d’un local situat al carrer dels Sastres 14, i un altre ubicat al número 19 del mateix carrer. Ara s’obre el període perquè els emprenedors que vulguin puguin presentar la seva proposta d’activitat per obrir en aquestes instal·lacions (hi ha temps fins al 15 de novembre).

Més informació a:

empresa@dinamig.cat972 27 91 42 / Cr. de l’Aigua, 5 – Olot

https://empresa.dinamig.cat/comerc-2/comerc-dolot/taller-dels-sastres/

Back To Top