skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocats els “Premios Nacionales de Artesanía 2020”

Convocats Els “Premios Nacionales De Artesanía 2020”

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través de l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i la seva àrea de promoció de l’artesania, Fundesarte, convoca la tretzena edició dels Premis Nacionals d’Artesania, amb la finalitat donar reconeixement institucional a el més alt nivell a aquelles actuacions reconegudes generalment com a excel·lents i exemplars en el camp de l’artesania contemporània. Aquesta convocatòria busca impulsar el desenvolupament i la competitivitat de les petites i mitjanes empreses artesanes, incentivant la innovació, el disseny i la seva capacitat d’adaptació a l’mercat.

Els Premis Nacionals d’Artesania 2020 inclouen les següents categories:

Premi Nacional d’Artesania: és el premi en el qual es reconeix el conjunt d’una obra consolidada, comprensiva dels factors de competitivitat previstos en les diferents modalitats dels premis recollides en aquest apartat, segons els criteris d’avaluació previstos en l’annex I de l’ordre.

Premi Producte: per a aquells productes o col·leccions realitzats i comercialitzats en els dos anys anteriors a la data de publicació d’aquesta convocatòria i que compleixi en major grau amb els criteris d’avaluació que s’estableixen en l’annex I de l’ordre.

Premi a l’Emprenedoria: és el premi destinat a premiar l’emprenedor o empresa emprenedora que hagi destacat per la introducció de nous conceptes en el sector en qualsevol de les àrees relacionades amb el mateix, producte, distribució, comercialització, disseny, etc., reconeixent el seu capacitat d’aportar solucions noves que li hagin permès posicionar-se al mercat.

Premi Promociona per Entitats Privades: les entitats o organismes privats podran optar a aquest guardó presentant els seus programes, campanyes o iniciatives de promoció de l’artesania finalitzades, a el menys, en l’any anterior a el de la data de publicació d’aquesta convocatòria.

Premi Promociona per entitats públiques: les entitats o organismes públics podran optar a aquest guardó presentant els seus programes, campanyes o iniciatives de promoció de l’artesania finalitzades, a el menys, en l’any anterior a el de la data de publicació d’aquesta convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 2 d’agost a les 23:59 hores. Les bases de la convocatòria en què s’especifica tota la informació necessària per presentar les candidatures, es poden trobar aquí.

Més informació i inscripcions: www.premiosnacionalesdeartesania.com o al correu electrònic: premisoartesania@eoi.es

Back To Top