skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

 MOSTRA FEMART 2020 AMPLIA EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ

 MOSTRA FEMART 2020 AMPLIA EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ

Ampliem el periòde per a presentar projectes !!!

Degut a la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia del virus Covid-19, hem allargat les dates de la convocatòria. Podeu presentar els vostres projectes fins el 30 de juny.

FemArt convoca a artistas dones, lesbianes i trans a formar part de la propera mostra “La Institució dins meu”, que s’exposarà el mes de desembre a l’espai expositiu de Ca la dona. Es poden presentar obres i projectes de qualsevol vessant artística, sempre que girin entorn a la temàtica d’aquesta edició.

Aquest any 2020, la Mostra FemArt proposa, dialogant amb el fil de treball de l’artista Andrea Fraser i la seva “crítica institucional”, reflexionar visual i plàsticament al voltant d’un terme que condensa i, dilueix un entramat complex de discursos i pràctiques difícils de delimitar: “La Institució Art”

Les obres seleccionades formaran part de la Mostra que FemArt oferirà del 10 de desembre de 2020 fins a finals del febrer, a l’espai expositiu de Ca La Dona. El jurat d’aquesta edició el composen: Nancy Garín, Judit Vidiella, Miriam Solà i membres del colectiu FemArt.

Entre les artistes seleccionades, s’oferirà un premi (també escollit pel jurat) que consistirá en una exposició individual a l’Espai FemArt de Ca la Dona.

Termini d’inscripció: Les inscripcions restaran obertes fins el 15 de juny de 2020.

Consulta les bases de la convocatòriahttps://www.femartmostra.org/

Back To Top