skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Conversa sobre la Convocatòria de FemArt: la Institució Dins Meu

Conversa Sobre La Convocatòria De FemArt: La Institució Dins Meu

Estàs pensant en presentar-te a la convocatòria #FemArt2020 però tens dubtes i t’agradaria parlar amb les organitzadores?

Apunta’t a la reunió que farem per Zoom el dimecres 3 juny a les 18 hs!
Estarem l’equip de FemArt per parlar amb les artistes i persones interessades en la convocatòria, resoldre dubtes i compartir reflexions sobre el tema d’aquest any: “La Institució dins meu”

La institució art no només “s’institucionalitza” en entitats 
com els museus  s’objectualitzen en obres d’art.
També s’interioritza i s’incorpora en les persones.

Andrea Fraser, 2016

Aquest any 2020, la Mostra FemArt proposa, dialogant amb el fil de treball de l’artista Andrea Fraser i la seva “crítica institucional”, reflexionar visual i plàsticament al voltant d’un terme que condensa i, dilueix un entramat complex de discursos i pràctiques difícils de delimitar: “La Institució Art”

Les obres seleccionades formaran part de la Mostra que FemArt oferirà del 10 de desembre de 2020 fins a finals del febrer, a l’espai expositiu de Ca La Dona. El jurat d’aquesta edició el composen: Nancy Garín, Judit Vidiella, Miriam Solà i membres del colectiu FemArt.

Entre les artistes seleccionades, s’oferirà un premi (també escollit pel jurat) que consistirá en una exposició individual a l’Espai FemArt de Ca la Dona.

Inscriu-te a la reunió

Back To Top