skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

“Cluj Ceramics Biennale”

“Cluj Ceramics Biennale”

Ens complau anunciar que la quarta edició de la Biennal Internacional de Cluj Ceràmica tindrà lloc aquesta tardor a Cluj-Napoca, Romania.

Gràcies a vostès ia artistes de tot el món, ara tenim quatre edicions fortes i molt més que una competència premiada. Reconeixem el talent internacional, promovem les arts ceràmiques i oferim als nostres espectadors aquesta forma d’art complex, interdisciplinària i integradora, alhora que estimula el diàleg intercultural i la consciència visual en el camp. Al llarg d’un mes, la vibrant ciutat de Cluj acollirà exposicions d’art ceràmic, fires de ceràmica, projeccions cinematogràfiques, tallers i taules rodones, presentacions de cartells d’artistes i altres esdeveniments relacionats que graviten entorn de la nostra competència principal per la qual un jurat format per artistes renovats i Els professionals del camp preescoltaran més d’un centenar de candidats internacionals.

Així que prepara’t per a la temporada d’aplicacions, a partir del 15 de març de 2019. La data oficial d’obertura està prevista per a principis d’octubre de 2019 però us mantindrem informats. Tots esteu convidats a participar o assistir.

+ info:

Per obtenir més informació, visiteu el nostre lloc web a http://clujceramicsbiennale.com o envieu-nos un correu electrònic a office@clujceramicsbiennale.com. També podeu trobar-nos a Facebook i a les xarxes socials buscant “Cluj Ceramics Biennale” i cerqueu el nostre logotip

Back To Top