skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Ceramics in Love – Two. Concurs internacional

Ceramics In Love – Two. Concurs Internacional

L’Ajuntament de Castellamonte, amb motiu de la 59a Mostra della Ceramica 2019, anuncia i organitza un concurs reservat a tots els artistes ceràmics italians i internacionals.

El tema del concurs és Ceramics in Love “dos”, vist i interpretat per artistes i ceramistes amb obres originals i inèdites. Vam intentar sintetitzar el tema de l’amor vist en totes les seves formes, però també i sobretot entès com la passió i l’adhesió dels valors creatius per part d’artistes / ceramistes professionals. a través d’escultures tridimensionals.

 

El termini per enviar la sol·licitud és el 20 de maig de 2019.

El concurs pretén potenciar l’art de la ceràmica en totes les seves tècniques i destinacions d’ús, des del disseny fins a l’artesania, sense oblidar-se, sent la ciutat de Castellamonte, el seu objecte més famós: la cuina.

Normativa i Bases concurs

Per a la secció d’art, el guanyador obtindrà un premi en metàl·lic de 3.000 euros. Segon i tercer aniran respectivament a 2.000 i 500 euros.

Premis: Per a la secció Disseny, el guanyador obtindrà un premi en metàl·lic de 2.000 euros. Segon i tercer. 1.000 i 500 euros.

Exposició: Les obres seleccionades es mostraran del 20 de juliol al 4 d’agost de 2019.

Back To Top