skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

89 Concurs de Ceràmica de La Rambla (Córdoba)

89 Concurs De Ceràmica De La Rambla (Córdoba)

Com és habitual per aquestes dates a la localitat de la Rambla, es produeix el llançament de les bases dels Concursos Internacionals de Terrisseria i Ceràmica ENBARRO. Aquests Concursos, que tenen el propòsit de fomentar i premiar el talent artístic en relació a la terrisseria i la ceràmica, representa el fort compromís que la localitat de la Rambla porta fomentant més de 89 anys, des que es va celebrar la seva primera edició.

S’estableixen tres modalitats de participació: Concurs de terrissa tradicional en bescuit, concurs de ceràmica tradicional, i concurs de disseny i noves formes, en els quals es recompensarà aquest ofici de tan important conservació amb premis de fins a 2.500 €.

El llançament d’aquestes bases s’avança a la presentació de les bases de la Fira de Terrissa i Ceràmica que s’inclouen dins de la marca ENBARRO, a causa del compromís de l’organització per oferir a l’expositor una experiència més professional. És per això que actualment s’està treballant per incloure un compromís ferm per part de l’organització de més visites de compradors especialitzats i professionals, així com la presència de la marca “Ceràmica de la Rambla” en altres fires tant a nivell autonòmic com a nivell internacional, entre altres línies de treball que estan duent-se a terme per oferir a l’expositor una experiència de participació plena.

+ info: Tota la informació pel que fa a tots dos esdeveniments, així com les condicions de participació pot trobar a la pàgina web de ENBARRO: www.enbarro.es i a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.

Back To Top