skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

19a Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alós

19a Biennal De Ceràmica D’Esplugues Angelina Alós

El dijous 25 d’octubre, a les 7 del vespre, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis de la 19a Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alós i a l’obertura de l’exposició de les obres seleccionades, a La Masoveria del Museu Can Tinturé.

La Biennal d’Esplugues, organitzada per l’Ajuntament a través dels Museus d’Esplugues (MEL), és el certamen d’aquestes característiques amb més història de Catalunya i un referent internacional.

Es concediran el Premi Ciutat d’Esplugues, dotat amb 4.000 euros; el Premi Angelina Alós, valorat en 3.000; i el Premi Pujol i Bausis, de 2.000 euros. Tres guardons patrocinats per les empreses Soler i Sauret, FIATC Assegurances i Nestlé España.

El jurat d’aquesta dinovena edició està compost per Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny de Barcelona; Montse Frisachs, periodista i crítica d’art, i Maria Bofill, ceramista.

Enguany, 184 obres, 92 artistes d’arreu del món (un 38%, de procedència estrangera), s’han presentat a concurs. Després del lliurament de premis s’obrirà l’exposició d’una selecció d’obres presentades.

L’exposició romandrà oberta fins al 13 de gener de 2019.

Més informació: Museus Esplugues de Llobregat

Església, 36 – 08950 Esplugues de Llobregat, Barcelona

musueus@esplugues.cat 

Back To Top