skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

XI Fira de Ceràmica Creativa CER. O.11

XI Fira De Ceràmica Creativa CER. O.11

7, 8 i 9 d’abril de 2023 a la Sala Municipal de Trascorrales (Oviedo)

 

Amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de la ceràmica a les seves manifestacions més creatives i artístiques, la Fundació Municipal de Cultura de l’Ajuntament d’Oviedo, amb la col·laboració de l’Agrupació de Ceramistes d’Astúries (ACA), organitza la XI Fira de Ceràmica Creativa CER. O.11 que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 d’abril de 2023 a la Sala Municipal de Trascorrals (Oviedo) en horari d’11:00 a 15:00 i de 16:30 a 21:00 hores.

En aquesta edició s’afegeix també la celebració del concurs de Peça Única Roberto Parga, atorgat per la Fundació Municipal de Cultura de l’Ajuntament d’Oviedo. La participació en aquesta fira està reservada a ceramistes i professionals de l’àmbit creatiu, que aportin peces realitzades per procediments ceràmics en la línia de la ceràmica creativa, artística i singular, podent incloure’s a les peces materials d’una altra índole i integrats dins del context de la peça.

Les persones que hi participin també podran presentar-se al II Premi “Peça Única Roberto Parga”, dotat amb 1.500 €.

Les sol·licituds s’enviaran exclusivament per correu electrònic a l’adreça: feriaceroviedo@gmail.com incloent-hi un màxim de 9 imatges específiques de les peces.

Termini de sol·licitud: El termini per a l’enviament de sol·licituds finalitza el dia 14 de febrer del 2023.

La decisió del comitè de selecció serà comunicada particularment a cada sol·licitant via correu electrònic.

Podeu consultar les bases de participació aquí.

Back To Top