skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Masterclass Web

Encara queden places per al taller de classe magistral de dos dies i mig amb l’artista resident Kyungmin.

 

El taller titulat “Autocelebració, al voltant de la ceràmica i el menjar”, ​​se centra en el tema de la inspiració a través de la diversitat cultural. El concepte de l’esdeveniment és convidar els assistents a celebrar qui som aquí i ara, no el futur jo o qui voldríem ser. Es tracta d’acceptar, animar i celebrar el moment present. Després d’una discussió en grup, els participants utilitzaran les seves imatges i pensaments per decorar els plats de galetes de Kyungmin.

Tots els plats d’aquest esdeveniment seran esmaltats i cuinats per a l’esdeveniment culinari (final) de diumenge. A més, sota la guia de Kyungmin, els participants elaboraran i modelaran els seus propis bols. Durant el taller, Kyungmin demostrarà tècniques d’escultura, anatomia facial bàsica, trets facials i pintura sota esmalt a tasses. El “menjar”, ​​com a mitjà per preservar la nostra identitat cultural, també formarà part del taller.

Durant l’acte, els artistes no només analitzaran la importància filosòfica del menjar a les seves vides, sinó que també tindran l’oportunitat de parlar-ne amb un xef local i degustar plats de la cuina mediterrània. Al final de l’acte hi haurà una sorpresa: els participants elaboraran ells mateixos una recepta, la cuinaran i la serviran als plats que hagin decorat. Ens espera una autèntica festa de cos i ment!

PARC Kyungmin és originària de Corea del Sud, Kyungmin és professora associada de 3D Studio Art a l’Endicott College de Beverly, MA. Kyungmin va rebre el seu MFA en ceràmica a la Universitat de Geòrgia el 2012 i el seu BFA a la Universitat d’Alfred el 2008. Va rebre el Premi Artista Emergent 2016 de NCECA i Ceramics Monthly Magazine el 2015. Kyungmin ha estat artista en residència a l’Archie Bray Fundació, Red Lodge Clay Center, Jingdezhen International Studio a Taoxichuan, A.I.R Vallauris, Arrowmont’s Pentaculum i Watershed.

@KyungminPark929

www.KyungminPark.com

Horari:

• Divendres 9 de desembre, 17.30-20.30 h.
• Dissabte 10 de desembre, de 10 a 17 h
• Diumenge 11 de desembre, de 10 a 17 h

Tots els nivells d’habilitat són benvinguts en aquest taller.

Preu: 260 euros. Materials, cuina i plat original de Kyungmin inclosos. Possibilitat d’allotjament segons disponibilitat.

Lloc: Atelier A.I.R. Vallauris,
21 avenue de Cannes, Vallauris França

+ info: A.I.R. Vallauris
Place Lisnard 1 boulevard des Deux Vallons
06220 Vallauris France

Tel: +33 (0) 493.64.65.50
Mòbil +33 (0) 616.583.956
E-mail: contact@air-vallauris.com

Back To Top