skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Dioses, magos y sabios

Dioses, Magos Y Sabios

DEL 24 NOVEMBRE 2022 AL 2 d’ABRIL 2023

 

Col·leccionar és quelcom innat en nosaltres. La nostra cultura és recol·lectora de per si i en la història es percep fàcilment.

Una invitació a descobrir les col·leccions privades de deu artistes, així com la relació amb el seu imaginari, interessos i obsessions, processos creatius i, en definitiva, la seva pròpia obra.

Amb l’objectiu d’aprofundir en la personalitat d’aquests deu artistes de la Col·lecció i Art Contemporani de la Fundació “la Caixa”, el Caixaforum ha programat una original exposició on s’exhibeixen les seves obres juntament amb objectes de les seves col·leccions personals, com a peces de art de tradicions no europees en el cas de Miró i de Tàpies o objectes religiosos japonesos al de Sugimoto. D’aquesta manera, podem entendre millor la relació amb el seu imaginari, els seus interessos i les seves obsessions, els seus processos creatius i, en definitiva, la seva pròpia obra.

Els artistes que formen part d’aquesta experiència són:

Rosa Amorós, Miquel Barceló, Georg Baselitz, Luis Feito, Joan Hernández Pijuan, Manolo Millares, Joan Miró, Susana Solano, Hiroshi Sugimoto Antoni Tàpies.

CaixaForum
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona

+ infowww.caixaforum.org

Back To Top