skip to Main Content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Terrània 2021

Terrània 2021

Arriba la 18a edició de Terrània, la més esperada del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc. 24, 25 i 26 se setembre de 2021

 

L’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia i enguany es recuperen les activitats amb algunes limitacions.

El cap de setmana del 24, 25 i 26 de setembre Montblanc tornarà a viure Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica, que arriba a la divuitena edició després de la cancel·lació de l’any passat.

L’Ajuntament de Montblanc, organitzador del festival a través de l’Oficina de Turisme, ha adaptat el programa a la nova situació provocada per la pandèmia. Malgrat la incertesa durant els mesos de preparació i algunes limitacions obligades, el festival tindrà una estructura similar a la de les darreres edicions.

Com sempre, l’espai central estarà ubicat a l’antiga església i el claustre de Sant Francesc. L’accés serà gratuït però amb control d’aforament i un únic sentit de circulació dins l’espai. A la plaça de Sant Francesc hi haurà una carpa on s’hi realitzaran els tallers.

El programa estarà adaptat per a dispositius mòbils com ja es venia fent i es pot consultar a www.terrania.cat on s’incorpora la possibilitat de reservar els tiquets per participar als tallers mitjançant un codi QR.

Hi participacipen 27 ceramistes: 12 de Catalunya, 9 de França, 5 d’Espanya i 1 de Luxemburg. Hi ha un equilibri entre participants veterans i novells, amb cinc que s’estrenen.

El festival sempre ha tingut en les exposicions, les demostracions i els tallers uns dels elements principals. Apropen la ceràmica i donen a conèixer diferents
tècniques de treballar el fang.

L’exposició central, ubicada a la Sala Sant Miquel, ja s’havia programat per a 2020: Paisatge de sobretaula, obres realitzades l’any 2019 per Ángel Garraza, ceramista navarrès afincat a Mungia (Biscaia), de reconeguda trajectòria i que ha exposat arreu.

   

 

Back To Top